Ik ben Evi, a young girl on a mission. :-)

 

Als kind was ik al een grote dierenvriend, ik ben er namelijk middenin opgegroeid. Mijn ouders hadden een soort mini boerderijtje met koeien, duiven, vogels, konijnen en eenden.

We hadden ook steeds één of meerdere katten en een hond.

Als je vroeg wat ik later zou worden antwoordde ik steevast ‘dierenarts!’ maar bij het opgroeien merkte ik dat mijn interesse vooral bij de kat en hond lag. In mijn tienerjaren heb ik veel gelezen over katten en hun gedrag, ook keek ik heel erg graag naar documentaires over wilde katten. Toen wist ik al dat ik later een professionele carrière wou uitbouwen met het oog op katten en hun gedrag. 

 

Toen Annelien Scratch&Purr oprichtte ben ik na een tijdje als vriendin beginnen helpen bij de homeparties en de stand op evenementen. Hierdoor groeide de goesting voor een eigen zaak enorm, het was namelijk ZO leuk!

Katten én hun eigenaren gelukkig maken door mijn kennis met hen te delen, ja dat was wat ik wou doen! Omdat we beiden nog zoooveeeell leuke ideëen hadden, maar je samen altijd sterker bent dan alleen, hebben we besloten Scratch&Purr samen te doen.

 

Mijn missie is om mijn kennis te delen met zoveel mogelijk katteneigenaren en producten te verkopen die het natuurlijk gedrag van de kat ondersteunen. Ik hoop katten én hun eigenaren gelukkiger te kunnen maken, dat is alvast het doel. De producten die we aanbieden zijn elk zorgvuldig gekozen en met een welbepaald doel, happy cats & dogs! Het leuke hieraan is dat ze allemaal ook een erg mooi design hebben, waardoor er altijd wel eentje tussenzit dat in jouw interieur past. 

Happy pets? Check! Happy owners? Check! 

 

Zelf ben ik trotse slaaf van 2 flinke katers, Lefty en Shadow :-)

Lefty is 3j geleden gevonden als kitten (+-4m) in Parijs.

Hij werd letterlijk uit een restaurant gestampt, recht de straat op. Een vriend zag dit gebeuren en kon hem niet achterlaten en bracht hem mee naar België, naar mij. Hij is een echt blutskatje en heeft nog steeds veel medische zorgen nodig, dat doen we uiteraard met alle plezier! 

Shadow was een zwerfkat die onopgemerkt rond het huis zwerfde, uiteindelijk kwam hij ook in huis. Hier at hij het eten van onze Lefty op en sproeide hij ook lustig in het rond, BAH. Daardoor ging er een belletje rinkelen en met wat professionele hulp hebben we hem gevangen. Sindsdien heeft ook hij hier een vaste thuis en proberen we hem te socialiseren, met kleine stapjes in de goede richting. Hij word geschat op 6-8j. Ondanks dat hij niet aaibaar is ben ik verliefd geworden op zijn mooie en stoere karakter.

Wil je meer weten over het gedrag van je kat of over onze producten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

scratchandpurr@hotmail.com

BE.0730.804.433

*Gratis verzending binnen België  vanaf een bestelling van 60 euro!

* Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelling van 80 euro!

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon