Workshops by Scratch&Purr

Scratch&Purr wil enthousiaste katteneigenaars helpen bij het beter begrijpen van het gedrag van de kat door workshops te geven met duidelijke info waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Dit in combinatie met het aanbieden van bijhorende gedragsondersteunende producten.

 

 

Bekijk de beschikbare workshops én bijhorende data's. Nog geen data ingepland? Schrijf je dan vrijblijvend in bij interesse.

De workshops bevatten heel wat wetenschappelijk onderbouwde info waarmee je een andere kijk krijgt op je kat. We zorgen voor een leuke Scratch&Purr goodiebag met de bijhorende documentatiemap, flyers en een fijne extra voor je kat. De prijs voor het volgen van een workshop bedraagt 45 euro per persoon. Op het einde van de workshop krijgt elke deelnemer een lesvolgingsattest. 

De duur van de workshop is ongeveer 3-4 uur. Tijdens een workshop worden eventueel bijhorende producten voorgesteld uit het gamma van Scratch&Purr welke, indien gewenst, direct aangekocht kunnen worden. Onze complete catalogus zal je steeds kunnen inkijken en eventueel bijkomende producten bestellen. Koop of bestel je producten van Scratch&Purr tijdens een workshop? Dan krijg je 10% korting op je volledige aankoop/bestelling. 

Voor meer info contacteer ons via mail (scratchandpurr@hotmail.com) of telefonisch (0472/59 23 76)

Wil je meer weten over het gedrag van je kat of over onze producten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

scratchandpurr@hotmail.com

BE.0730.804.433

*Verzending binnen België = 6 euro (vanaf een bestelling van 60 euro gratis!)

*Verzending Nederland = 10 euro (vanaf een bestelling van 80 euro gratis!)

Gratis afhalen in pop-upstore! 

Theophiel De Biestraat 14, Heist-op-den-Berg (2220). 

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon