Workshops by Scratch&Purr

Scratch&Purr wil enthousiaste katteneigenaars helpen bij het beter begrijpen van het gedrag van de kat door workshops te geven met duidelijke info waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Dit in combinatie met het aanbieden van bijhorende gedragsondersteunende producten.

 

 

De locatie van de workshop is volledig vrij te kiezen. Dit kan bij jou thuis, bij een dierenartsenpraktijk, een kattenopvang of tijdens andere evenementen. Er wordt een mooi geschenk voorzien voor de gastvrouw-of heer.

Wil je liever meedoen aan een workshop in onze Scratch&Purr lesruimte? Ook dit is mogelijk! Bekijk de geplande data's per workshop. 

De workshops bevatten heel wat wetenschappelijke onderbouwde info waarmee je een andere kijk krijgt op je kat. We zorgen voor een leuke Scratch&Purr goodiebag met de bijhorende documentatiemap, flyers en een fijne extra voor je kat. De prijs voor het volgen van een workshop bedraagt 45 euro per persoon en is op voorhand te betalen aan Scratch&Purr. Dit zodat we direct van start kunnen gaan op de dag van de geplande workshop.

de workshop kan doorgaan vanaf 4 personen. Op het einde van de workshop krijgt elke deelnemer een lesvolgingsattest. 

Momenteel bieden we 4 workshops aan:

- Relatie met je kat verbeteren 

- Natuurlijk gedrag bij de kat & bronnen

- Verrijking 

- De jagende kat

De duur van de workshop is ongeveer 3-4 uur. Datum is in overeenkomst met gastvrouw-of heer en gasten. Tijdens een workshop worden bijhorende producten voorgesteld uit het gamma van Scratch&Purr welke direct aangekocht kunnen worden. Onze complete catalogus zal je steeds kunnen inkijken en eventueel bijkomende producten bestellen. Koop of bestel je producten van Scratch&Purr tijdens de home party? Dan krijg je 10% korting op je volledige aankoop/bestelling. 

Voor meer info contacteer ons via mail (scratchandpurr@hotmail.com) of telefonisch (0472/59 23 76)

Wil je meer weten over het gedrag van je kat of over onze producten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

scratchandpurr@hotmail.com

BE.0730.804.433

*Gratis verzending binnen België  vanaf een bestelling van 60 euro!

* Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelling van 80 euro!

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon