Ik ben Annelien & door mijn algemene interesse in katten en het verzorgen van een cattery, is er meer en meer de interesse gekomen in katten hun gedrag. Het is immers niet gemakkelijk om een huishouden met een aantal poezen & hond in rechte banen te houden. Ik wilde het beste voor mijn katjes en ben hierdoor een aantal opleidingsdagen gaan volgen bij Felinova. Zeer interessant! 

Zo kreeg ik meer en meer het idee dat alle katteneigenaren zich eigenlijk bewuster zouden moeten worden van de natuurlijke noden van hun kat(jes) & eigenlijk zichzelf en hun woning meer zouden moeten aanpassen. Voor velen klinkt dit misschien als 'onnodig' of zelfs 'absurd'. Maar als we kiezen voor een huisdier, willen we dan niet allemaal het beste voor dit dier? 

Er wordt vaak veel te laat ingegrepen als er inmiddels problemen binnenin een 'kattenhuishouden' zijn ontstaan. Deze kunnen in de meeste gevallen zeker voorkomen worden door onze katjes meer op hun manier te laten leven binnenin onze woning. Hierbij moeten we dus stilstaan wat onze huiskat nu eigenlijk écht nodig heeft om zo gelukkig mogelijk te zijn en zo goed mogelijk met stress te kunnen omgaan. 

De tips en informatie die ik heb gekregen wil ik zo graag doorgeven aan andere katteneigenaren. Ook wilde ik graag meer originele, leuke en geschikte kattenproducten zoeken om deze dan te kunnen aanbieden. Zo is 'Scratch&Purr' ontstaan. 

Omdat er momenteel de mogelijkheid niet is om een winkel op te richten, wilde ik beginnen met het opstarten van een webshop. Later kwam het idee om workshops@home te organiseren bij katteneigenaren  én wil ik baasjes helpen wanneer ze probleemgedrag ervaren bij hun kat. 

Ik hoop dat jullie allemaal kunnen genieten van de leuke informatie en tips&tricks. Bekijk zeker al onze leuke producten! Hulp nodig? Aarzel dan zeker niet ons te mailen! 

Have a puuurrrfect day!

Annelien

Scratch&Purr

Wil je meer weten over het gedrag van je kat of over onze producten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

scratchandpurr@hotmail.com

BE.0730.804.433

*Gratis verzending binnen België  vanaf een bestelling van 60 euro!

* Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelling van 80 euro!

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon